CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz fejesei kegyetlenül egymásnak estek

2024. január 26. 00:03 - csú

lazar_janos_es_kubatov_gabor.jpegKubatov lehazaárulózott egy cégvezetőt, majd kiderült, hogy Lázár János emberébe szállt bele. "Torkig vagyok az ilyenfajta módszerekkel és emberekkel" – mondta Kubatov Gábor FTC-elnök, miután a női kézilabdacsapattal fölbontotta szponzori szerződését a Mahart Passnave Kft.

A hirtelen haragú, ellenvetést nem ismerő klubelnök szerint az állami tulajdonú cég vezetőjének, Bényi Szabolcsnak fogalma nincs a sport oktatásban betöltött szerepéről meg nemzeti érzésekről, úgyhogy legott jelezte, jogi útra viszi az ügyet.

Mondjuk azt nem tudom, Kubatov miért van torkig, a Mahart vajon hányadik szponzorként veszi a bátorságot, hogy szembe menjen a fideszes pártvezér akaratával, mindenesetre

megérteni meg tudom: az mégsem járja, hogy valaki csak úgy megkérdőjelezze annak jelentőségét, hogy a zöld-fehérek együttese mindinkább hajaz egy világválogatottra, vagy hogy Kubatov az edzőket – nemcsak kézilabdában – úgy cserélgeti, mint más az alsóneműt, és ha ez sok-sok milliós lelépti díjat jelent, ennyit csak megérdemel ez a fránya nemzet.

Szerencsétlen Bényi képtelen fölfogni, hogy az FTC nemzeti kincs, Kubatov ennek a kincsnek a kincstárnoka, ha megvonják a támogatást a kézisektől, akkor nemcsak a világsztárok fizetése kerül veszélybe, hanem az egész nemzet egészségügyi állapota, ha már kormányunk ezzel a címszóval indokolja az ágazat ezermilliárdos támogatását. Szóval Bényi egy áruló, abból is a legrosszabb fajtából, aki konkrétan a haza érdekei ellen cselekszik.

Legalábbis Kubatov szerint. Aztán kiderül, hogy forráshiány miatt Bényi főnöke, a közlekedési és építési miniszter Lázár „a MÁV vezetése ne okoskodjon, hanem csinálják azt, amire utasítom őket" János rendelte el a támogatás megvonását.

Csodás, amikor egy párt leuralja a komplett országot, és tagjai nemzeti érdekekre hivatkozva esnek egymásnak. Semleges szemlélőként már csak az kellene, hogy ezt ne a közéletben, hanem egy MMA-ketrecben tegyék.

Forrás: Varga T. Róbert (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6318311183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása