CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Váci út felelj nekünk! Hogy lehet így élni?! Lehet így is élni?

2024. január 27. 00:03 - csú

angyalfold_szolgaltatohaz_epitese.jpgSzolgáltató ház is épült nem rég Angyalföldön a gomba módra szaporodó új lakások mellett. Hogy mi a „recept”?! Az összetett válasz egyik egyszerű eleme: a polgármesternek, Tóth Józsefnek nem épült Hatvanpusztán „tanyája”. Nincs strómanja. Az ő családja, veje, cimborái  nem lettek NER-lovagok, nem lettek a nyilvános milliárdos-listák stabil szereplői ebben a jobb sorsra érdemes, „lombsétányos” kis országban.

Szikrázó napsütésben sétálunk Budapest szerintem„ legélhetőbb” kerülete, Angyalföld számos gyönyörű parkjának egyikében. A Rákos-patak emberléptékűvé varázsolt partján, a műanyag futópályán, kulturált környezetben felnőttek, gyerekek, boldog kutyák a csípős januári szélben. Fantasztikusan jó ITT, EBBEN élni!

Tóth József – 1994 óta – a kerület példaértékű, választott vezetője. Ez idő alatt Angyalföld a főváros legdinamikusabban fejlődő kerülete lett, ahová

jó hazamenni!

Hogy mi a „recept”?! Az összetett válasz egyik egyszerű eleme: Tóth Józsefnek nem épült Hatvanpusztán „tanyája”. Nincs strómanja. Az ő családja, veje, cimborái  nem lettek NER-lovagok, nem lettek a nyilvános milliárdos-listák stabil szereplői ebben a jobb sorsra érdemes, „lombsétányos” kis országban.

Ő egy­sze­rűen tudja és végezte a dolgát: azok érdekében dolgozott-dolgozik, akik megválasztották!

Forrás: V.I.F. (Élet és irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7418301279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása