CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd teljesítette az orbáni házi feladatot, de nem megy neki a matek

2024. február 27. 00:05 - csú

 nemeth_szilard_rezsiszamlaval_1.png Németh úr! Ne csapja be a tanítókat és a tanárokat! A pedagógusok tudnak számolni. 

Németh Szilárd teljesítette az Orbán Viktor által meghatározott feladatát: fb oldalán közzétette a pedagógusok béremelését hozsannázó kampányszöveget, amit már nem először jelentetett meg. 

    Ennek kapcsán mi egy kicsit hosszabb cikket ajánlunk olvasóink figyelmébe. Címe: „Történelmi léptékű” tanárbéremelés: mit jelent valójában az átlag 32,2 százalék”. https://www.lakmusz.hu/tortenelmi-lepteku-tanarberemeles-mit-jelent-valojaban-az-atlag-322-szazalek/ Két idézet csak a cikkből:

„…A 32,2 százalékos átlagos béremelés azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy

a béremeléssel érintett pedagógusok fizetése átlagosan 32,2 százalékkal emelkedne. Nem egyéni bérszínvonal-emelésről van szó ugyanis, hanem 32,2 százalékos bértömegemelésről….A bértömeg a bruttó béreket és a munkáltatói járulékot (13 százalék szociális hozzájárulási adó) is tartalmazza.”

„…Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) országos választmányi tagja szerint viszont, ha mindezt beleszámoljuk, a kormány részéről félrevezető 32,2 százalékos béremelésről beszélni.

    Németh úr! A pedagógusok tudnak számolni. 

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10018327159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása