CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Örök harag vagy csak az első menet vége a Németh-Borbély pankrációban?

2024. július 22. 00:07 - csú

nemeth_szilard_es_borbely_lenard_24_hu_2024-07-19.jpg„Túl vagyunk azon a ponton, hogy ez a barátság helyre tudjon állni Németh Szilárddal“ – ki nyerte a csepeli fideszes belharcot? címmel a 24.hu közölt részletes, több szereplős videóriportot.

Miként a videóriport ajánlásában írják, Borbély Lénárd annak ellenére tudott újrázni polgármesterként Csepelen, hogy tavaly Németh Szilárd kezdeményezésére kizárták a helyi Fideszből.

Hogyan látja  most Borbély és hogyan látják a csepeliek az összetűzést, és kötélnek állna-e a kerületvezető, ha Magyar Péter hívná?

A 24. hu a videóriportban bemutatja, hogy

miként vezetett Németh Szilárd és Borbély Lénárd konfliktusa a csepeli Fidesz feloszlatásához, és a pártból kizárt polgármester újrázásához az önkormányzati választáson.

Interjút készítettek Borbély Lénárddal, Csepel független polgármesterével és a XXI. kerületi lakosokat is kérdeztek a helyi fideszes belharc hatásairól.

Dudás Zoltánt, a június 9-ei választáson 10%-ot szerző fideszes polgármesterjelöltet is elérték telefonon.

Felkeresték a Németh Szilárd koordinálása alá tartozó csepeli beruházások színhelyeit és bemutatják, milyen kérdések merültek fel velük kapcsolatban.

Borbély Lénárdot pedig arról is megkérdezték: mennyi mozgásteret hagy a tizennégy éve hatalmon levő kormánypárt saját polgármestereinek?

Forrás: Bánszegi Rebeka - Bicsák Boglárka - Nyári Gerzson (24.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5118450201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása