CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Személyi döntésekről egy szót sem szabad szólni?!

2024. szeptember 20. 00:06 - csú

borbely-frakcio_kozosen_csepelert_megalakult_2024-09-12.jpgA kakukkfióka a képen Ábel Attila, aki nem lett képviselő, de belőle akár még alpolgármestert is csinálhat Borbély Lénárd és frakciója. Lehet, hogy ezért szerepel a fotón?

Megalakult, a választásokon győztes Borbély Lénárd csapatából Borbély Lénárd frakciója, alias, a Közösen Csepelért Polgári Egyesület frakciója – közölte Borbély Lénárd az fb oldalán. Gratulálunk a Borbély-frakciónak. Nem késtek el, bár hivatalosan csak az alkuló ülésen  kell bejelenteni az alakulást, illetve a frakció vezetőjének, tagjainak névsorát, az új képviselő-testületnek. A személyi döntéseket azonban elhallgatta a polgármester. Miért? Lehet, hogy  még nem döntötte el ki legyen a frakcióvezető?

    A kép és a szöveg között azonban némi eltérést vettünk észre:

A szöveg: „Borbély Lénárd – Közösen Csepelért és további 11 ember társaságában”, miközben a képen összesen 14 ember látható. Lehet, hogy a Közösen Csepelért adja a hiányzó két főt?

    A választáson 12 képviselői helyet nyert a Borbély-csapat, így a frakció létszáma, Borbéllyal együtt, 13 fő. A kakukkfióka a képen Ábel Attila úr, aki nem lett képviselő, de belőle akár még alpolgármestert is csinálhat Borbély és frakciója. Lehet, hogy ezért szerepel a képen? Hiába a „rossz zsaru” megtestesítőjére nincs más kipróbált, alkalmas embere Borbélynak.

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8818493630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása