CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Öntsünk tiszta vizet a pohárba, ha a Csepeli Strandról van szó!

2024. október 18. 00:07 - csú

csepeli_strand_total_1.pngValójában hányan strandoltak ebben az idényben a Hollandi úti fürdőben? Egyelőre az sem derült ki, hogy a tavalyi számokhoz képest nőtt-e vagy csökkent a strandot igényvevők száma.  Várjuk a cégvezetés beszámolóját, sikerült-e idén csökkenteni a veszteséget, illetve, hogy készült-e valamilyen felmérés a strandot igénybe vevők véleményéről.

Közel ötvenezren strandoltak idén nyáron a Csepeli Strandon – a termalonline.hu szerint. https://termalonline.hu/termal-hirek/kozel-50-ezer-furdozot-vonzott-iden-nyaron-ez-a-budapesti-termalstrand  

    A május 19-én indult szezonban, olvasható a honlapon, eddig, a Csepeli Strandfürdő fb oldalán megjelentek szerint idén nyáron közel 50.000 strandolót fogadtak. Utánanézve a számnak, a Csepeli Strandfürdő fb oldalán az alábbi konkrét adatokat találtuk:

„49 654 fő strandoló,

14 786 fő ingyenes csepeli nyugdíjas,

26 diák, aki segítette a strand nyári működtetését,

4 Kölyök nap és több mint 600 csepeli gyermek, akik ingyen jöhettek be ezeken a napokon,

több mint 1000 boldog gyermek, akik részt vettek táborban a Csepeli strandon!” 

Néhány megjegyzés a számokhoz:

> Nem egyértelmű, hogy a közel 50 ezres strandolói létszámban benne vannak-e az azt követően felsoroltak, így az sem, hogy valójában hányan strandoltak ebben az idényben a Hollandi úti fürdőben. Ebből az sem derült ki, hogy a tavalyi számokhoz képest nőtt-e vagy csökkent a strandot igényvevők száma. 

> Ebből az adatsorból nem számolható ki, hogy pontosan hányan nem fizettek idén sem a szolgáltatásokért.

(Szerintünk a strandolók ~ 33 százaléka(!) nem fizetett a szolgáltatásért.)

    Kíváncsian várjuk a cégvezetés beszámolóját, sikerült-e idén csökkenteni a veszteséget, illetve, hogy készült-e valamilyen felmérés a strandot igénybe vevők véleményéről. Szerintünk a strandok működése általában veszteséges, kérdés csak az, a fenntartó, vagyis a csepeli önkormányzat meddig tudja ezt elviselni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2318487941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása