CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Iskolák bezárása: meghátrált vagy csak mellébeszél Németh Szilárd?

2011. február 09. 12:14 - Anzágo

„Meghátrált Németh Szilárd, a XXI. kerület  jelenlegi polgármestere. Csepelen egyetlen iskolát sem fognak bezárni.” – Szerettük volna minden kommentár nélkül ezt a hírt közölni a gyerekeikért és az iskoláért aggódó, korábbi tényektől alaposan felzaklatott  csepeli szülőkkel. Közölhetnénk, de nem tesszük. Tehetnénk, hiszen a kezünkben van a Fidesz hivatalos propagandistája, orgánuma, a Helyi Téma legutóbbi száma. Ebben Németh Szilárd a Szárcsa iskolát, a régi Rákóczit és a Csetét érintő , az iskolák bezárását eldöntő,  Morovik Attila alpolgármester által beterjesztett képviselő-testületi határozat után a Fidesz-újságnak a következőket nyilatkozta: „Nincsen szó iskolák bezárásáról.” Örömtüzeket gyújthatnánk, hiszen szerény lehetőségeihez mérten a Csepel újság is ehhez, vagyis az iskolabezárások elkerüléséhez akart segítséget nyújtani. Az óvatosság azonban nagyon fontos, igen hasznos ebben az esetben. Nem csak azért, mert Németh Szilárd szavahihetősége az elmúlt hetekben is többször kétségessé vált. Azért is, persze. De ennél sokkal fontosabbak a gyanús, nagyon gyanús jelek. Ezek a következők:

1.       A Csepel újságot még egyetlen szülő vagy pedagógus sem tájékoztatta arról, hogy legalább szóban visszavonták volna az iskola-bezárásokkal kapcsolatos döntéseket, intézkedéseket.

2.       Morovik Attila alpolgármester volt az előterjesztője a drámai terveknek, de ő hallgat mint ha semmi köze nem lenne az egészhez. Magyar hangja: Németh Szilárd. Ez furcsa.

3.       Bár kezdeményezhetné, megtehetné, de Németh Szilárd egészen mostanáig Morovik Attila egyetlen betűjét sem vonta vissza.

4.       Az elfogadott, iskolamegszüntetésekről szóló előterjesztést joghatályosan csak a képviselő-testület vonhatná vissza, de ez eddig ( az említett cikket is beleértve) fel sem merült. Kt-ülés csak hetek múlva lesz.

5.       Azt az örömhírt,  hogy „Nincsen szó iskolák bezárásáról” Németh Szilárd már napokkal, hetekkel ezelőtt közölhette volna a Csepp TV-ben vagy az önkormányzat hírportálján, a csepel.hu –n, de ott a politikai lózungok és a politikai ellenfeleket gyalázó közlemények között hiába’ is kutatunk. A csepeli iskolabezárások lefújásáról szóló hivatalos közleményt a fideszes önkormányzati vezetés nem adott ki.

 

Ezért van szükség az óvatosságra mindazoknál, akik Csepelen meg akarják őrizni az iskolákat. A mostani polgármester tetszetős nyilatkozatát a Helyi témában nem szabad másnak tekinteni, mint ami valójában: Németh Szilárd mellébeszélése, újabb kísérlet a csepeliek átverésére.  

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr182648917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fidel12 2011.02.10. 14:53:34

Annak a volt tanárnak a lelkivilágát kellene elemezni, aki a Csetéből csepeli alpolgármesterségig jut, és első dolga volt iskolájának ellehetetlenítése. Hogy néz volt kollégáinak a szemébe? Cinikus vigyorral? Én szereztem magamnak zsíros állást, ti meg éljetek meg, ahogy tudtok!

bruhahahahihihi 2012.01.25. 08:50:44

Annak a volt tanárnak a lelkivilágát kellene elemezni, aki a Csetéből csepeli alpolgármesterségig jut,( HOZZÁ TÉVE, HOGY A MALACKÉPŰ RÉSZEGESSEL SOKSZOR LEHETETT TALÁLKOZNI A ERDŐSOR UTCÁN:)))
mA IS EGY BORVIRÁG! -ÉS BUTA MINT A SEGG... DE EL LESZ SZÁMOLTATVA !!!!!!!!!!!!!!!CSEPELIEK NEM KEGYELMEZNEK MAJD NEKI !

Turai 2012.01.25. 09:20:37

Röhögő

Akkor most milyen iskolabezárás lesz? Elmondod?
Turai

Imádkozó sáska 2012.01.26. 22:10:31

Miért, a hazudozáson és a mások gyalázásán kívül mit tudott valaha is ez a ... és iskolagyilkos, aki a nyugdíjasok pénzét is "megőrizte"? Ezekel mikor foglalkozik a CsÚ?
süti beállítások módosítása