CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem mond le Morovik Attila alpolgármester, de...

2011. június 14. 12:30 - Szerkesztő73

 Németh Szilárd, a XXI. kerület fideszes polgármestere nem vett részt a csepeli pedagógusok idei ünnepségén. A rendszerváltás óta még nem történt meg egyszer sem, hogy a polgármester ne köszöntötte volna a pedagógusnap alkalmából a csepeli tanárokat, tanítókat, óvónőket. A Királyerdei Művelődési Házat fegyelmezetten megtöltő pedagógusok először ezt szimpla udvariatlanságnak, bárdolatlanságnak tekintették, de rá kellett jönniük, hogy súlyosan tévedtek. A fideszes városvezető ugyanis maga helyett az ugyancsak fideszes alpolgármesterét, Morovik Attilát küldte el. Morovik Attiláról az ünnepeltek tudták, hogy tavaly októberig tanár volt. Mivel az újdonsült alpolgármester korábban nem matematikát tanított, a jelenlegi fideszes vezérkarban se nem oszt, se nem szoroz. Hamarosan kiderült, hogy nem is ezért bízta rá Németh Szilárd a köszöntőt. Morovik Attilának küldetése volt. Több száz pedagógussal közölte a jó hírt, nem mond le az alpolgármesterségről:

Ez történt június 3-án. Azóta azonban nagyot fordult a világ a Szent Imre téren. Akkorát, hogy most csütörtökre rendkívüli képviselő-testületi ülést kellett össze hívni. És minő meglepetés! Az egyik napirend arról szól, hogy Morovik Attala jogköreit megnyirbálja, Németh Szilárd. A 158-as számú előterjesztés ugyanis azt tartalmazza, hogy a jövőben az oktatási intézmények vezetői nem Morovik Attila, hanem Borbély Lénárd alpolgármester irányításával látják el feladataikat (6. oldal 17.sor, dőlt betűvel). Eszelős kapkodás lehetett az előterjesztés készítésénél, mert, mint az írás 2. oldalán láthatjuk, olvashatjuk, a Morovik Attilát (is) detronizáló anyagot Németh Szilárd június 8-án készítette el, de csak június 10-én írta alá és pecsételte le, hogy - a címoldal tanúsága szerint - június 3-án (!!!!) leadhassa!
Figyelemre méltó teljesítmény. Sőt! Érdekes, nagyon-nagyon érdekes….

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr252982888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása