CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Valami cigányútra ment Csepelen!

2011. június 26. 01:40 - Szerkesztő73

Megdöbbentő, időnként félelmet keltő élményekben lesz része annak, aki végignézi azt az itt következő két részes, összesen 18 perces video-tudósítást, ami a Csepelen élő cigányok mai életéről, lehetőségeiről és problémáik helyi fogadtatásáról villant fel néhány képet. Megdöbbentő már az is, hogy a fideszes önkormányzati vezetés cenzúrázott hírportálja, a csepel.hu, előzetesen egyetlen szóval sem jelezte: Jóni Tibor, a Csepeli Cigány Önkormányzat (a CKÖ) elnöke ad majd tájékoztatót a csepelieknek és képviselőiknek a nyilvános testületi értekezleten. Különösen megdöbbentő viszont, hogy a június 16-i esemény óta sem Jóni Tibor tájékoztatóját, sem Farkas László CKÖ elnökhelyettes érveit, sem Pákozdi József jobbikos képviselő szavait, sem a Németh Szilárd polgármester által készített újabb feljelentés hírét nem tették közzé a csepel.hu -n június 25-ig, pedig a Csepp TV több mint két hete felvételt készített a történtekről. A tények, a felvillanó indulatok azt mutatják: sem elhallgatni, sem lenyelni nem lehet már a XXI. kerületben a romagondok halmazát, mert valami nagyon cigányútra ment Csepelen:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr263015073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsonyo 2011.06.27. 11:23:07

Jóni Tibor úrnak nincs igaza! Egyéltalán nincs rendben, hogy belőtek az ablakán.
Már megint újra kezdik? Ez az amikor a gyűlölet szava tetté válik. Itt az ideje mindenkinek elgondolkodnia! "Kinek nem inge ne vegye magára, de akinek inge, öltözködjön már fel!"
süti beállítások módosítása