CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli horror cseppenként

2011. szeptember 21. 13:12 - Szerkesztő73

Légpuskával lőtték ki egy középkorú férfi szemeit, miután kikötözték egy fához – a Blikk szerdai száma szerint ez hangzott el egy, az észak-csepeli erdőhöz köthető gyilkosságok ügyében tett vallomásban. A lap szerint több letartóztatott is együttműködik a rendőrséggel és az egyik ilyen vallomásból derül ki, hogy a később elhunyt férfit szeme kilövése után nyakig beásták a földbe.

A lap szerint a csepeli erdőben augusztus 11-én talált négy holttestet a rendőrség már azonosította, de

csak a tanúvallomások alapján. A Nemzeti Nyomozó Iroda általuk megkérdezett szóvivője annyit mondott, hogy az elhunytak személyazonosságáról a rendőrség csak az orvosi szakvélemények elkészülte után beszél.

Az augusztusban a csepeli erdőben elkövetett gyilkosságokra azt követően derült fény, hogy egy erdőben élő pár és egy magát macedónnak valló férfi egy erdélyi fiatalembert kiraboltak, és nyakig a földbe ásták, de ő el tudott menekülni és értesítette a rendőrséget. A rendőrség emellett még két ügyben vizsgálódik, az egyik annak a négy holttestnek az ügye, amelyeket a rablás helyszínétől távolabb, de ugyancsak az erdőben ástak el, a harmadik pedig egy diósdi férfi meggyilkolása, akinek a holttestét még nem találták meg. Ez utóbbi emberölési ügyben, egy diósdi férfi egy évvel ezelőtti meggyilkolásával gyanúsították meg Cs. Jánost, B. Dragan 38 éves szerb állampolgárt és B. Zsoltot. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr483243289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása