CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tiltakozó találkozó lesz csütörtökön a csepeli közmeghallgatáson

2011. december 07. 23:22 - csú

A csepeli önkormányzat képviselő-testülete csütörtökön, december 8-án délután öt órától KÖZMEGHALLGATÁST tart a Királyerdei (volt Rideg Sándor) Művelődési Házban. Címe: XXI. kerület, Szent István út 230. Az érdeklődők a polgármester, az alpolgármesterek és a jegyző mellett kérdéseket tehetnek fel a képviselő-testület minden tagjának, akik kötelesek választ adni. 

Miként korábban már többször beszámoltunk róla, a Fasang Árpád nevét viselő 69 éves Csepeli Zeneiskola megmentése és hétszáz növendék érdekében a szülők tiltakozó akciót indítottak. A facebook oldalukon már eddig is több százan fejezték ki egyetértésüket a zeneiskola-mentő kezdeményezéssel. A szervezők szerda este ezt írták a bejegyzésükben: "Holnap az önkormányzat végre tájékoztatja a szülőket is, hogy milyen sorsot szán jövő évtől a Fasang Árpád iskola 700 növendékének és 50 tanárának. Akit személyesen is érint a téma, az mindenképpen vegyen részt az eseményen. Ha úgy érzitek valamire nem kaptatok választ, akkor a helyszínen a saját kérdéseiteket is fel tudjátok tenni."  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr163446985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása