CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fidesz-vezető lopta meg a Mercedes gyárat, lebukott a tolvaj alelnök

2012. augusztus 17. 00:04 - csú

Rabló-kicsi.jpgTöbb mint egymillió forint értékben lopott ki alkatrészeket a kecskeméti Mercedes gyár egyik csoportvezetője. A rendőrök őrizetbe vették a 33 éves férfit, akiről a Deres.tv megtudta, hogy Gágyor Balázs, a kunszentmártoni Fidesz alelnöke, korábbi képviselőjelöltje. Ezt a média eddig elhallgatta.

Az elmúlt héten tett feljelentést lopás bűntett gyanúja miatt Kecskemét Rendőrkapitányságon a Mercedes gyár képviselője ismeretlen tettes ellen, aki ez év május óta különböző alkatrészeket vitt ki a gyár területéről jogtalanul – tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hírportálunk megtudta, hogy ráadásul már leellenőrzött, eladás előtt álló autókból lopott ki alkatrészeket, ezzel közvetlenül veszélyeztetve (és persze megkárosítva) a vásárlókat.

Az adatgyűjtés és tanúkutatás során megállapítást nyert, hogy a gyár 33 éves kunszentmártoni lakos dolgozója, a helyi Fidesz alelnöke és képviselőjelöltje, Gágyor Balázs - aki az összeszerelő műhely csoportvezetője - különböző alkatrészeket szerelt ki a már kész járművekből, és ezeket egy közösségi oldalon kínálta fel eladásra.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését elismerte, és megnevezte a helyet, ahol az ellopott dolgok találhatóak. Ennek alapján a férfi rokonánál, Kunszentmártonban tartott házkutatás során, az épület padlásán megtalálták az elvitt dolgokat. Többek között motorvezérlő elektronika, több fajta Mercedes embléma, légzsák, defektjavító készlet, kábelek, távirányítós kulcsok, voltak a lopott tárgyak, összesen több mint egymillió forint értékben. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az már csupán hab a tortán, és mindössze egy mellékes szál, hogy értesülésünk szerint, Gágyor úr egyik ágon cigány származású. Ennek egyébként természetesen nincsen semmiféle jelentősége. Ahogy a fősodratú média számára annak sincs, hogy a Fidesz egyik vezetőjéről van szó.

Eredetiben: ITT

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr124716299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énisvoltam 2012.08.17. 19:04:28

Le kellene szokni arról, hogy a becstelenség mellé párt állást is tegyünk !!! A becstelenség büntetést érdemel legyen az elkövető bármely párt, szervezet tagja!!!

hope2 2012.08.26. 11:38:53

@Énisvoltam: Ezt beszéld meg Budai Gyulával, meg Szájernével, meg Polt Péterrel. Ha eredménnyel jártál, akkor egyetértek Veled.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.26. 13:31:41

"I trust you, because the whole country trust you."

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.26. 13:35:31

@Énisvoltam: tehát titkoljuk el? nem hírértékű hogy ki milyen poszton van? milyen pártban? bocsi de te ilyen buta vagy?
a becstelenség manapság nem mindig kap büntetést, nem feltétlen a pártállás miatt, de a politikai elit miatt, mely egy és egész.
a hatalmi ágak, ahogy biszku idejében, még most sincsenek szétválasztva, csak tyúkperekben lehet független bírósági döntés

Énisvoltam 2013.01.27. 08:30:48

@tesz-vesz: Félre értés van!! Nem azt mondom , hogy titkoljuk el hanem azt , hogy nevetséges dolog az amikor a pártállás nagyobb hangsúlyt kap mint maga a bűn!!! Nem a párt állást kellene súlyosbító körülménynek tekinteni! Bár én is tisztába vagyok avval , hogy ez naivitás!

hope2 2013.01.27. 19:56:36

Gágyoréknál apáról fiúra szállhatott a mondás: "Tiéd a gyár, magadnak..." A vége feledésbe merült. Ám a Fideszben Balázsnak eszébe jutott a folytatás.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.01.28. 20:14:37

@Énisvoltam: ? egy hiv. ember ha lop, mindig nagyobb hír, mintha egy cigány tenné

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.01.30. 12:26:34

Mi van az üggyel? Milrt hallgatnak róla? Fideszes szarka , ha lop, nem hír, ha MSZP-s "nem csinál semmit", akkor egyből rajta van a sajtó? Németh pénzügyi manővereiről miért hallgat a (csepeli) sajtó? És Ábel úra kalandjáról?
süti beállítások módosítása