CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nyomkövető: újabb funkciót kapott a Fidesztől Németh Szilárd

2013. január 02. 18:29 - csú

001-Németh Szilárd-aláírással_1.pngBudapest, 2013. január 2., szerda (MTI) - Munkacsoportot alakít a Fidesz parlamenti frakciója a január 1-jétől hatályos tízszázalékos gáz-, villamosenergia- és távhőárcsökkentés ellenőrzésére és nyomon követésére - közölte Rogán Antal frakcióvezető szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A munkacsoport vezetője, Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester, országgyűlési képviselő bármilyen jogszabály-módosítást kezdeményezhet a parlamentben és a kormányzatnál is, ha a testület úgy ítéli meg, hogy "a szolgáltatók trükköznek" az árcsökkentés ügyében - mondta Rogán Antal.
Németh Szilárd a csepeli erőmű előtt tartott tájékoztatón közölte, a szakértőkből álló testület e héten megalakul, a lakossággal és a szolgáltatókkal is tartja majd a kapcsolatot, a munkájába pedig fogyasztóvédőket is bevon. Egyúttal felhívta a figyelmet: a rezsicsökkentés először a februári számlákban lesz érezhető. (MTI 2013. január 2., szerda 13:58)

A Csepel újság információi szerint Németh Szilárd funkciói a következők: 1.) a XXI. kerület polgármestere, 2.) országgyűlési képviselő, 3.) az Országgyűlés mentelmi bizottságának tagja, 4.) a Fővárosi Közgyűlésben képviselő, 5.) fővárosi kulturális- és sporttanácsnok, és most 2013-tól 6.) a fidesz nyomkövető munkacsoportjának vezetője (CSÚ)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr714992639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása