CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez embertelen és megalázó! - Egyenes beszéd

2013. december 12. 10:21 - csú

Szociális temetés.jpgA szociális temetést szabályozó gonosz törvény mellé most elfogadnak egy rendeletet is, ami szegényparcellát jelöl ki a rászorulók számára.

                      

Ez embertelen és megalázó! - ezt Schmuck Andor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Magyar Szociáldemokraták Pártjának elnöke szerint elképesztő, hogy akik megszavazták ezt a szörnyűséget, azok boldogan fognak karácsonyozni.

                       

Schmuck Andor kint járt a szociális temetésekre kijelölt csepeli temetőben: megállapította, hogy a sír és a hűtőház között 450 méter az út, melyen kézi erővel, tehát vállon vagy talicskán kell kitolni a koporsót. A szocdemek létrehoztak egy telefonszámot, ahol az ilyen helyzetbe kerülő emberek kérhetnek segítséget. Schmuck maga bejelentette: ott lesz az első ilyen temetésen és meghívja az egyházak képviselőit és a polgármestereket. Kálmán Olga és Schmuck Andor beszélgetése:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr775687191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása