CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen leszakadt a gázcsonk a Corvin utcai töltőállomáson

2014. december 21. 16:31 - csú

gazcsonk.PNGVasárnap, nem sokkal háromnegyed négy után adott hírt a Magyar Távirati Iroda (MTI) arról, hogy leszakadt az autógáztöltő csonkja Csepelen, a Kossuth Lajos utcában.  A töltőállomást kiürítették - közölte az MTI az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság információja alapján.  A katasztrófavédelem a honlapján látható, hogy a baleset a Szikratávíró emlékművének közelében, a Corvin utca és a Kossuth Lajos utca csomópontjánál történt negyed négyes jelzéssel.

A tájékoztatás szerint a kútfejet áramtalanították, de kis mértékben szivárog a gáz. A Kossuth Lajos utcát mindkét irányban lezárták, a környéken - a hiba elhárításáig - jelentős torlódásokra számíthatnak a közlekedők. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr87002215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása