CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli szülők különös, félig titkos meghívása a pénteki fórumra

2015. június 10. 05:59 - csú

ovodaert_a_jozsefvarosban.PNG

"Mindenki részvételére számítunk!" - Értesülésünk szerint ezt írja  Borbély Lénárd, csepeli polgármester abban a meghívóban, amelyben csepeli szülőket invitál egy pénteki fórumra. A Királyerdei Művelődési Házba  péntek délután öt órára meghirdetett találkozón a csepeli óvodák egyesítéséről, pontosabban az az "óvodahálózat átalakításával" kapcsolatos kérdésekről lesz szó.

Olvasóink jól tudják, hogy kérdésből eddig sem volt hiány, válaszokból, és különösen elfogadható  válaszokból annál inkább. Éppen ezért furcsa, hogy a polgármester által már hónapokkal ezelőtt megígért fórumról nyilvánosan eddig egy szó sem esett, a meghívást a meghívottak névre szólóan kapták és kapják meg. Márpedig a rengeteg ellenkezést , ellenérzést kiváltott óvodaegyesítés nagyon sok csepeli szülőt, nagyszülőt érdekelne. Péntekig még két nap van. Talán nincs  késő   egy nyilvános meghívó közlésére...

Forrás: Facebook

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr417530662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása