CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vizsgálják az Ív utcai tűz okát

2016. április 02. 01:23 - csú

iv_utcai_tuz.PNGCsepelen, az Ív utca egyik 200 négyzetméteres családi házának tetőszerkezete gyulladt ki, majd égett teljes terjedelmében  március 30-án, nem sokkal éjfél előtt. A tűz a szomszédos épületet is veszélyeztette.

A fővárosi rajok nagy erőkkel

vonultak a helyszínre,  harminc tűzoltó hat vízsugárral dolgozott a lángok eloltásán. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos egy PB gázpalackot hozott ki az égő épületből, majd a tűzoltók további egy gázpalackot mentettek ki, megelőzve annak felrobbanását.

Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretein belül vizsgálja. A ház lakhatatlanná vált, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a lakók gondoskodtak elhelyezésükről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr798553118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása