CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szavazzon Zupkó Balázs 16 éves csepeli kenusra január elsején éjfélig

2016. december 30. 04:52 - csú

zupko_balazs_kenu_csepel.jpgAz olvasók szavazataikkal segíthetik Zupkó Balázs csepeli kenust, hogy a DIGI SPORT hét hőse legyen. Ha a tehetséges sportoló nyeri a hét hőse versenyét, akkor esélye van a DIGI SPORT ösztöndíj elnyerésére, amely egy éven keresztül havi 100 ezer forint juttatást jelent számára. Zupkó Balázs korosztályos válogatott, kilencszeres magyar bajnok, több nemzetközi versenyen is részt vett. Zupkó Balázsra  január elsején éjfélig lehet szavazni minden nap egy szavazattal.

A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület 16 éves versenyzője legutóbb a szegedi Olimpiai Reménységek versenyén nyert két aranyérmet és

egy ezüstérmet.

Győzött kenu páros 200 és 500 méteren, valamint egységével ezüstérmes lett a kenu négyes 200 méteres távon. Az Olimpiai Reménységek versenyére az augusztusi magyar bajnokság eredményei alapján lehetett kvalifikálni, ahol Zupkó Balázs több távon is bajnoki címet ért el a korosztályában. A következő évekre is nagy céljai vannak; ezek közé tartozik, hogy kijusson a 2017-es gyorsasági utánpótlás világbajnokságra. Távlati tervei között szerepel, hogy a 2024-es olimpián képviselje Magyarországot.

Zupkó Balázsra a következő címen lehet szavazni: http://anaphose.digisport.hu/video.php?hero_id=308
Részletesen a versenyről: http://anaphose.digisport.hu/

Ne feledjék az olvasók, hogy a szavazáshoz szükséges egy rövid regisztráció, email és mobilszám megerősítés.

Forrás: cs. a. (csepel.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012081163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása