CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újra gyilkolna a csepeli mészáros, aki elégetett egy négytagú családot

2017. április 29. 05:07 - csú

eperfoldi_gyilkos.jpegNem bánt meg semmit a kegyetlen csepeli gyilkos, aki öt ember megölése miatt tölti életfogytig tartó börtönbüntetését.

A Tényeknek adott interjút Dragan Bajic, az szerb származású gyilkos bandavezér, aki csapatával többek között azzal vált hírhedté, hogy elégetetett egy négytagú családot és élve eltemetett egy hajléktalant. Az utóbbi férfi végül nem halt meg és lebuktatta az életére törő bandát.

Szerbiából szökött meg az egyik börtönből és Budapesten, a Boráros téren egy hajléktalan csoporthoz csapódott. A csepeli eperföldek közelében táboroztak le, marihuánát termesztettek és kisebb bűncselekményekből tartották fenn magukat és gyilkoltak.

Egy diósdi férfinek azért kellett meghalnia, mert

nem tudta eladni a banda által termesztett füvet. Megverték, felakasztották egy fára és eltörték a csigolyáját. A holtestet elégették, a hamvait a Dunába dobták.

eperfoldi_gyilok-777_1.pngEgy négytagú hajléktalan családot pedig azért végeztek ki, mert azok a területükön gyűjtötték a vasat. Először a férfiakat fojtották meg, majd a nők következtek.

Dragan most azt mondta a Tényeknek, hogy sosem szokott a gyilkosságokról álmodni, az élet megy tovább, mindegy, hogy a négy fal között, vagy máshol.

Az a hír járta róla, hogy háborús bűnös, katonaként részt vett a boszniai tömegmészárlásban, ott tanulta a gyilkosságoknál alkalmazott válogatott, kegyetlen módszereket.

Azt mondja, ölni nem rossz érzés, hiszen a világon mindenhol ölnek embereket. Nem tartja számon, hány embert ölt meg, s ha kellene, újra ölne.

Most egy barátja van, a tévé, ha azt nem nézhetné a zárkájában, megbolondulna. (blikk.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr212464901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása