CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagykövet kis stílű csepeli kampányhuszárok között

2024. április 03. 00:05 - csú

nagykovet_kampany-2_2024-02_hosszu_katinka.jpgGondolkodóba ejtő kerületi akció Hosszú Katinkával . A polgármester (képünk baloldalán)  kampányeseményként kezelte/kezeli a gyermekvédelmi ügyet (is).

Hosszú Katinka gyermekvédelmi nagykövet lesz Csepelen - adták hírül a kerületvezetők közpénzből működtetett kampánycsatornái.

Ami minket illet: nekünk semmi gondunk nincs Hosszú Katinka személyével. Két dolog miatt azonban

erős kétségeink vannak nagyköveti szerepvállalásának várható eredményességével. Egyrészt pécsi születésű és nincs csepeli kötődése. Másrészt az országos mintaprogram, amely tavaly novemberi elindítása óta alig van jelen a médiában, részleteiben nem ismert, valószínűleg kutatási anyag, amelynek eseményeit a kutatók irányítják.

Eddigi, ismertté vált helyi két rendezvénye (a tavaly novemberi és a februári, Hosszú Katinkát bejelentő sajtótájékoztató) lényegében Borbély kampánycsapatára, s néhány intézményvezetőre épült, tehát maga a polgármester is kampányeseményként kezelte/kezeli az ügyet.

A kutatók szerint a család, az iskolai közösség megtartó, megelőző ereje és az ismeretterjesztő előadások lehetnek a megoldások. A kérdés mikor jutunk el addig, hogy ezzel valóban, s nem kampánytémaként foglalkozzon az önkormányzat.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6118325817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása