CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila súlyos szerepzavarral küzd

2010. november 08. 17:52 - Anzágo

 Teljesen összezavarodott Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere.

A CSIP hírére, amely szerint Németh Szilárd fideszes polgármester október 23-án megtiltotta, hogy az MSZP és több más, Németh Szilárdnak nem tetsző szervezet koszorúzzon, Ábel Attila reagált, magyarázkodott, de nem az általa vezényelt csepel.hu önkormányzati honlapon, hanem a helyi Fidesz szócsövénél, a csepel.info oldalán.

Ábel Attila jelenleg súlyos szerepzavarral küzd. Bár beiktatása óta csaknem egy hónap telt el, de még mindig nem tudja feldolgozni ezt a traumát. Minden bizonnyal ennek az a következménye, hogy nem tudja, valójában ki, ő. Alpolgármester vagy blogszerkesztő, vagy mikor alpolgármester és mikor blogszerkesztő. Tény, a polgármestert ért éles kritikára nem a polgármester, hanem az alpolgármester válaszolt és nem a polgármesteri hivatal honlapján, hanem a Fidesz blogján. Ott védi a mundért, amit a szomszédban (a polgármesteri hivatalban) felejtett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr282434113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása