CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli utcák neveit sem ismerik Csepel fideszes vezetői

2010. november 22. 02:46 - Szerkesztő73

 Azt sem tudják, hol élnek!

Németh Szilárd fideszes polgármester képviselő-testületi közmeghallgatás fedőnévvel egyéni attrakciót mutatott be a Királyerdei Művelődési Házban. Önmagán kívül egyetlen alpolgármestert vagy képviselőt sem engedett szóhoz jutni a kongó ürességű mozi teremben. (A Csepp TV képsorain jól látható volt, hogy a gyéren elfoglalt székek többségében még így is a kivezényelt hivatali köztisztviselők ültek.) Németh Szilárd azonban vasmarokkal fogta
a papírokat és irányította a történéseket. A Handa Banda vezérének magánszámáról hírt adó csatlósok, vagyis a csepel.info és a csepel.hu a lózungok mellett azért leleplezték fideszes kenyéradóikat. A beszámolóból kiderült, Csepel újdonsült vezetői azt sem tudják, hol élnek. Lépjük át az ígérgetéseket, hiszen az csak felháborító. De az, hogy még a csepeli utcák nevét sem ismerik, az viszont megdöbbentő.
 
A Handa Banda vezére által jóváhagyott, és így kiadott beszámoló szerint ezt mondta Németh Szilárd: „A Szabadkikötő úton, a Korvin-csomópontnál gyakran okoz bosszúságot, hogy nemritkán éppen csúcsidőben haladnak át ott a tehervonatok…” Bizony bosszantó a torlódás. De Csepelen (már) nincs Szabadkikötő út és (még?) nincs Korvin út sem. A Szabadkikötő útból Weiss Manfréd út lett, és azt keresztezi a Corvin út sínnel, csomóponttal együtt.
 
Az már csak hab a tortán, hogy a Szabadkikötő út átnevezésének éppen Németh Szilárd volt az egyik kezdeményezője, mondhatnánk, (kereszt)apja, persze, mindent ő sem tarthat a fejében. A marcipán a torta habján viszont az lenne, ha kiderülne, hogy a Mátyás királyra emlékeztető Corvin utat mutyibányai Németh Szilárd fideszes polgármester, fideszes budapesti képviselő, fideszes országgyűlési képviselő, fideszes stb…az 1919-es kommunista mártírról, Korvin Ottóról akarja elneveztetni. 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr552464494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lavoglia 2010.11.24. 08:17:02

Ez gáz NSZ részéről...
Persze ettől semmi, de semmi nem fog megváltozni!
A hívek egyszerűen becsukják ilyenkor a fülüket!
Nagyobb nyilvánosságot ennek a fórumnak!!!
süti beállítások módosítása