CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A rendőrség megköszönné és meghallgatná: ezért keresi a bátor embert

2011. június 24. 12:43 - Szerkesztő73

A Csepeli Rendőrkapitányság rablás  megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2011.06.22-én 15.30. óra körüli időben a Budapest, XXI., Szebeni utca 1. szám előtt a sértett nyakában lévő mintegy százezer forint értékű arany nyakláncot egy hirtelen mozdulattal megragadta, majd azt el akarta szakítani. A sértett védekezett, de az ismeretlen férfi a földre lökte, majd az így megszerzett nyaklánccal és az azon lévő medállal együtt a helyszínről az Erdőalja utca felé futott. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

Az ismeretlen elkövetőt egy állampolgár üldözőbe vette, majd őt utolérve tőle az eltulajdonított nyakláncot visszaszerezte, és visszaadta a sértettnek.  

A Csepeli Rendőrkapitányság kéri, hogy az az állampolgár aki az elkövetőt elfogta és a sértettől eltulajdonított nyakláncot a sértettnek  visszaadta, jelentkezzen a 427-46-12, vagy az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Segítségét a rendőrség köszöni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr293011174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása