CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen találták meg a Pécsről ellopott pótkocsit

2011. július 29. 23:27 - Szerkesztő73

A pótkocsit tegnap éjjel lopták el. A biztonsági kamera felvette a kamiont, ami először bement a pécsi telephelyre, aztán kicsivel később, már húzta maga után a rakományt. Egész pontosan hat percig tartott a lopás. Aztán kétszáz kilométert utaztak vele és végül itt a csepeli gyártelepen fosztották ki.

A pótkocsin 24 tonna vaslemez és alumínium volt. Közel ötmillió forintot értek. A tulajdonos azonnal elindult Pécsről, ahogy megtudta, hogy megtalálták a pótkocsiját. Kamionnal jött, hogy haza tudja szállítani.

- Ahhoz képest ugye, hogy hogy nézett ki, ahhoz képest romokban. Kivágták a ponyváját, az ajtaját felfeszítették, a rögzítő eszközöket mind ledobálták, elhordták róla – mondja Bányai Béla.

A rongálással több mint egy millió forintos kárt okoztak a tolvajok. A tulajdonostól megtudtuk, hogy a pótkocsit a TV2 egyik nézője találta meg. Miután a tegnapi Tényekben látta a felvételeket és felismerte, hogy

ez ugyanaz, mint amit Pécsről loptak el.

A pótkocsin még további nyomokat keresnek a rendőrök, ezért végül lefoglalták azt.

- Állampolgári bejelentés alapján a 21. kerületi rendőrkapitányság munkatársai ma délelőtt megtalálták azt a pótkocsit, amit még Pécsről loptak el ismeretlen tettesek. Kollégáim a helyszíni szemlét lefolytatták és a pótkocsit lefoglalták – mondta Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese.

Tegnap még azt nyilatkozta a rendőrség, hogy a pécsi telephelyet nem védték elég alaposan, ezért a tulajdonos úgy döntött, hogy körbekerítik a területet, és több biztonsági kamerát szerelnek fel, hogy több kamiont már ne tudjanak ellopni. 

Forrás: TV2-Tények

Szólj hozzá!
Címkék: lopás bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr33110844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása