CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felavatták Takács József és Papp László síremlékét a Csepeli temetőben

2011. október 28. 23:10 - Anzágo

Csendes megemlékezés keretében felavatták a tragikus körülmények között elhunyt Takács József és Papp László síremlékét a Csepeli temetőben október 28-án. A két márvány síremlék elkészítésének költségeit a csepeli önkormányzat viselte - adta hírül a csepel.hu 

Takács József a Csepel-sziget Általános és Szakiskola intézményvezetője, Papp László pedig az iskola tanára volt. A két nevelő 2009. január 7-én gyilkosság áldozatává vált, amely országos döbbenetet keltett. Az emberöléssel az iskola két korábbi dolgozóját vádolják, ügyükben a Fővárosi Bíróságon folyik a per.

A megemlékezésen a két elhunyt családja, valamint számos tisztelője, barátja vett részt. Jelen volt Németh Szilárd polgármester és Tóth Mihály korábbi polgármester. A csendes főhajtáson nem hangzottak el beszédek. A néma tiszteletadás során virágcsokrokat helyeztek el a sírköveken.

Özvegy Takács Józsefné és családja, valamint néhai Papp László részéről Weszelovszky Károly nevelőapa és Papp Ibolya, az áldozat húga köszönetüket fejezik ki a csepeli önkormányzatnak, és mindazoknak a barátoknak, akik a gyászukban osztoznak.

cs. a. (csepel.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr453337244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása