CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A félelem csepeli bére: egy perc a halálra ítélt munkahelyekről

2011. november 21. 18:55 - Anzágo

Törvénytelen és embertelen döntéseket hozott Németh Szilárd polgármester elnökletével a XXI. kerület fideszes városvezetése a csepeli önkormányzat mai rendkívüli ülésén.

A "Javaslat költségvetési szervek megszüntetésére" és a "Javaslat a CSEPP TV Kft. frekvenciahasználati engedélyével kapcsolatos döntésre" fedőnevű napirendi pontok, miként korábban megírtuk, a  csepeli művelődési és kulturális intézményrendszer rombolását, szétverését indítják el, és a Csepp TV adásainak sugárzást szüntetik meg 2012 januárjától. (A történtekről hamarosan részletesen beszámolunk.)

Törvénytelenek a döntések, mert a kötelező érvényű jogszabályok ellenére az ülés napjáig az előterjesztéseket még a fideszes vezetésű állami szervezetekkel sem egyeztették a  XXI. kerületi fideszes városvezetők, a szakszervezetekkel szóba sem álltak, a lakosságot meg sem kérdezték. Embertelenek a döntések, mert miattuk több tucat ember munkahelye lett halálra ítélve, várhatóan igen sokan válnak majd munkanélkülivé.

Talán ez utóbbi, a munkanélkülivé válás réme lehet az egyetlen magyarázat arra, hogy a frekvenciájától búcsúzó  18 éves Csepp TV a mai Szigetelő című heti hírmagazinjában szűk egy percet szánt a történtek bemutatására. Ismertették a fentiekben közölt napirendi pontokat, a döntéseket, és kész. Ennyi. Utána csaknem tíz percen át a folyékony hulladék kezeléséről, elszállításáról következett egy beszélgetés. Az interjúból kiderült Csepelen  manapság sok a  hulladék. Egészségünk, nyugalmunk érdekében meg kell szabadulni tőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr573401702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása