CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb gyilkosságok felderítése várható Észak-Csepelen

2012. március 19. 17:03 - csú

Csepelről ÖMLENEK A HÍREK, mert újabb bűncselekményekre derült fény az észak-csepeli eperföldként ismert területen elásott, és 2011 augusztusában kiásott, meggyilkolt nyáregyházi család ügyének nyomozása során. 

A rendőrség szerint további emberölések felderítése is várható - erről Deme Tamás, a Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályának vezetője beszélt hétfőn sajtótájékoztatón. (A sajtótájékoztató teljes szövege ITT OLVASHATÓ) A fontosabb megállapítások:

A nyomozás során felmerült, hogy egy ercsi férfi is gyilkosság áldozata lett, de később kiderült: a férfit nem ölték meg. A lakóhelyén tartott házkutatáson azonban hat, illegálisan tartott maroklőfegyvert, továbbá 60 lőszert találtak. Szintén a nyomozás során derült ki, hogy a gyanúsítottak közül ketten - B. Dragan és B. Zsolt - egy 2010 októberében elkövetett rablással is összefüggésbe hozhatók. Akkor egy kecskeméti férfit bántalmaztak, gázpisztollyal többször lövést adtak le rá, megkötözték, és órákon át fogva tartották. Új eleme az ügynek az is, hogy a bűncselekmény-sorozatra fényt derítő másik rablásban az ügyészség javaslata alapján már emberölési kísérlet miatt nyomoznak. (MTI-atv.hu)

A szigetcsúcson történt sorozatgyilkosságról HÍRÖZÖN ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr314326183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása