CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli horror: elégette áldozatait a bűnbanda

2012. április 10. 09:48 - csú

A Blikk értesülései szerint B. Dragan és bandája az eltűnt diósdi vállalkozó hamvait a Dunába szórta. Amint az a tanúvallomásokból kiderült, H. Viktor sírva rimánkodott az életéért, de nem kegyelmeztek neki. Az egyik gyanúsított, K. Krisztián, azaz Szöcske az egyik helyszíni kihallgatáson nem további holttesteket keresett a rendőrökkel, hanem azt mutatta meg, hogy melyik fára akasztották fel a diósdi vállalkozót, akinek a holttestét aztán elégették, majd Dragan utasítására a maradványait a Dunába szórták. Ezen tanúvallomások miatt H. Viktor holttestét nem is keresték a zsaruk, sőt

egyelőre annak a további két embernek sem keresik a maradványait, akik ugyancsak a hajléktalan mészárosok áldozatai lehettek.

A jelenlegi adatok szerint még két férfit hasonló módon gyilkoltak meg, majd tüntettek el, az ő eltűnésüket soha nem jelentette senki a hatóságoknak, pedig valószínűleg két évvel ezelőtt az első áldozatai lehettek a bandának.

A gyilkosok az áldozatok ruháit hordták, személyes dolgaikat pedig használták. Például H. Viktor mobiljával még hetekig kommunikáltak, így például SMS-ben az áldozat Budapesten élő húgával "beszélgettek". Annak a négyfős nyíregyházi családnak, akiket meggyilkolásuk után elástak, még autójukat is használták. A tanúvallomások szerint pedig Dragan úgy vezette az autót, hogy a meggyilkolt áldozat napszemüvegét viselte.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr484374923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóhegy049 2012.04.11. 09:32:15

Ebben a színes, hogy akkor kerestek és találtak négy holttestet, abból már volt Nyáregyháza és Nyíregyháza. Sebaj...

Csepeliként jártunk többet a helyszínen, de nemcsak mi, hanem sokan. A "tábor" nem annyira jellemzően lett SZVSZ "lehelyszínlve", mint azt lehet látni egy-két bűnügyi műsorban.

Továbbá van még ott egy tábor, az említettől 200m-re légvonalban Északra, ami meg sem közelíthető, mert kutyák őrzik és még télen sem látszik sehonnan!

SZVSZ, az elfogott személyek csak a négyes gyilkosságot fogják elvinni, egymásra mutogatva, így nehéz dolga van a rendőrségnek, az biztos.

Tavaly óta, egy-két bódéban történt "tulajdonosváltás", amire meg nem tudom, hogy felfigyelt-e akárki is?

sóhegy049 2012.04.11. 09:36:07

Ez volt decemberben, most már ez sincs a helyszínen!

<iframe title="indavideo video player" scrolling="no" class="indavideo-player" id="player-64ad632e00" type="text/html" width="460" height="385" src="http://indavideo.hu/player/video/64ad632e00" frameborder="0"></iframe>

csú 2012.04.11. 09:48:08

@sóhegy049: köszönjük mind a kettőt. Felhasználjuk. A kérdéseid jogosak. A feltételezéseknek, amint lehet, utána nézünk. Kösz: Csepel újság, anzágo
süti beállítások módosítása