CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Ez figyelmeztető sípszó volt, a gőz tovább gyűlik"

2012. április 18. 11:22 - csú

A hivatalos csepeli fideszes önkormányzati és párt-szócsövek mélyen hallgatnak arról a szülői összefogásról, tiltakozásról, tüntetésről, amelynek a szomszédos Szigetszentmiklóson, a Batthyány Kázmér Gimnáziumnál lehettünk tanúi. (ELŐZMÉNYEK) A rangos gimnáziumba több csepeli fiatal is tanul. A tiltakozó akció a szülők közleménye szerint folytatódik. Idézzük a demonstrálók nyilatkozatát: 

A Szülők Tanácsának válasza Mede Norbert megbízott vezető alábbi nyilatkozatára: "Akinek problémája volt, az a tegnap esti demonstráción kiengedhette a gőzt"

A demonstráció a problémáink jelzésére szolgált. Egy figyelmeztető sípszó volt, a gőz tovább gyűlik. Mede Norbert kinevezése előtt az iskolával problémáink nem voltak. Kinevezésével lettek és vannak, ezek napról napra súlyosbodnak.

A Szülők Tanácsa továbbra is mélységes megdöbbenését és felháborodását fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy a Pest Megyei Intézménykezelő Központ a tantestület, a Szülők Tanácsa, a DÖK egyértelmű elutasító jelzése ellenére, a gyerekek érdekeit figyelmen kívül hagyva, - mindenféle szakmai indoklás nélkül - átmenetileg Mede Norbertet bízta meg az intézmény vezetésével.

A jövőnk a gyermekeinkben rejlik, ezért mindent megteszünk a jelenük és a jövőjük érdekében. A Mede Norbert válaszai nélkül maradt szülői fórum és a tiltakozó demonstráció után , panaszunkkal megkerestük Aáry-Tamás Lajos oktatási biztost is.

Határozott célunk, hogy a hétköznapokat visszatereljük a kinevezés előtti biztos és nyugodt mederbe. Ehhez ezúton is minden érintett döntéshozó segítségét kérjük Eltökéltek vagyunk abban, hogy a szükséges jogi lépések mellett, tiltakozásunkkal a jövőben is minden lehetséges intézményi fórumot személyesen felkeresünk.

Szigetszentmiklós, 2012. április 16. 

Batthyány Kázmér Gimnázium
Szülők Tanácsa (A mi városunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr914458577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása