CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli horror: gyilkos részletek

2012. május 27. 11:06 - csú

Újabb fordulatot vett a csepeli elásott emberek ügye. A BLIKK.HU fokozza a fokozhatatlant. A hírportál információi szerint az egyik áldozatot, H. Viktort (+32) azért ölték meg, majd égették el gyilkosai, mert platinát kerestek a testében. A hajléktalanokból álló rablógyilkos banda egyik tagja mesélt arról a rendőröknek, hogy azt gyanították, áldozatuk testébe egy baleset után nemesfém implantátumot ültettek a kórházban. H. Viktor korábban maga hencegett ezzel, akkor még nem sejthette, hogy

ez lesz a végzete. 

– A vallomások szerint a banda fejének tartott szerb Dragan Bajics (38) amfetamint is szedett, mielőtt nekiállt volna a kínzásoknak – mondta el a Vasárnapi Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. – Nem elég, hogy a diósdról eltűnt férfit félholtra verték, megkínozták, felakasztották, aztán még fel is gyújtották, hogy hozzájussanak a testében lévő platinához.

A rémtett után a gyilkosoknak csalódniuk kellett, a hamvak között ugyanis nem találtak semmit. Ezért az elégetett tetemet végül a Dunába dobták.

Mint megírtuk, a csepeli eperföldön, a hajléktalanok lakta erdőben tavaly augusztus 11-én négy elásott holttestet hantoltak ki. A kegyetlen gyilkosságsorozatra úgy derült fény, hogy egyik áldozatuknak sikerült megszöknie. M. Mátyás, akit az erdőben nyakig elástak, majd magára hagytak, ki tudta szabadítani magát és értesítette a rendőrséget.

Ekkor derült, ki, hogy Dragan Bajic egy hajléktalonból álló rablóbandát szervezett, akiknek számlájára írható a gyilkosságokon kívül számos rablás is. A nyomozás most is gőzerővel folyik, úgy tudjuk, a rendőrség nemrégiben ismét elkezdett kutatni a gyilkosságok helyszíne közelében.

BLIKK.HU - Cs. K. - K.Sz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr174548746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása