CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli csatornázás: kihívó meghívó

2012. június 21. 12:58 - csú

Csatormázás-2.jpgForró hangulatú találkozó lesz ma délután öt órától a Királyerdei Művelődési Házban, és nem a kánikula miatt. A lakosság tájékoztatásától rettegő fideszes városvezetés gondoskodott  a kedélyek felfokozásáról. Ez a vezérkar

ELÖZETESEN egyáltalán nem volt hajlandó szembe nézni a királyerdeiekkel és a hárosiakkal, hogy felkészítse az ,ott élőket, mivel jár majd a rég várt csatornázás, az építkezés. Politikai lózungokon és szűkszavú közleményeken kívül másra nem futotta az Ábel Attila alpolgármester vezette kommunikációs kommandónak. Németh Szilárd polgármester az invitáláshoz nem adja nevét. Ki tudja miért?

„Tisztelt Csepeli Polgárok! Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket 2012. június 21-én tartandó lakossági fórumára, melynek témája a közelmúltban elindult királyerdei és hárosi szennyvízcsatornázás. Időpont: 2012. június 21. (csütörtök) 17 óra. Helyszín: Királyerdei Művelődési Ház színházterme (1213 Budapest, Szent István út 230.)”

Ezt olvashatjuk a csepel.hu –n, a XXI. kerületi városvezetés szócsövében. Sok száz vagy több ezer csepeli családot érint ez a beruházás. Németh Szilárd azonban arra sem méltatja őket, hogy a nekik szóló meghívót aláírja. Ő most az 1944-es nyilas parlament volt tagjával, Nyirő Józseffel van elfoglalva. Országos botrányt kiváltó Nyirő irodalmi estre hívta híveit a Radnóti Művelődési Házba. A nyilasokkal lepaktáló Nyirőt vállalta Németh Szilárd. A csatornázásra váró királyerdeiek, hárosiak a jelek és a mai fórum kihívó meghívója szerint nem érdeklik a polgármestert, gondjaik, problémáik nem érték el az ingerküszöbét. A csepeliek azt mondják: ez felháborító. Ezt a megállapítást mi (is) aláírjuk:

                                                                              A Csepel újság szerkesztősége

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr114602561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása