CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hazugság Ábel Attilától a Rákóczi-kertről

2012. június 29. 01:44 - csú

Ábel sapkában Te Szedd.PNGÚjabb csepeli közalkalmazottakat, gyerekes anyákat tett munkanélkülivé sürgősségi indítvánnyal csütörtökön a XXI. kerületi önkormányzat fideszes vezérkara. Nagyon sürgős volt, ezért Morovik Attila alpolgármester adta nevét ehhez az aktushoz. Németh Szilárd polgármester jogszabályt sértett, mert könyvvizsgálói jelentés nélkül terjesztette be a költségvetés módosítását. Díszpolgárokat választottak. Új szabálysértési regulákkal fenyegetik a csepelieket,

Teller Edéről akarják elneveztetni a még meg sem épült gerincutat. Mint két éve mindig, most is uszodát ígérgetnek. A Régi Rákóczi iskolából kiűzték a diákokat, pedagógusokat, hogy az épület üresen nyelje közpénzből a milliókat (néhány hónap alatt 30 milliót). Most, amikor mélyponton van az ingatlanok ára, újabb önkormányzati ingatlanokat akarnak elkótyavetyélni a kerület fideszes vezetői…A Csepel újság értesülése szerint ilyen és ehhez hasonló témák szerepeltek a június 28-i képviselő-testületi ülés napirendjén. Ezekről egyetlen szót sem szólt csütörtök esti, 21 óra 45 perckor kiadott beszámolójában a helyi hivatalos szócső, a csepel.hu. Helyette Ábel Attila alpolgármester öninterjúját közli a Rákóczi-kertet érintő változásokról. A civilek kiűzetéséről, a botrányról részletesen beszámolt a Csepel újság. Borbély Lénárd alpolgármester válasza erre egy bocsánat kérés és egy rendeletmódosítás, amellyel a csepeli civilek székhelyét, a Rákóczi-kertet kiszolgáltatja a városvezetők kénye-kedvének. Ha úri jókedve van a vezérkarnak, akkor nem kérnek pénzt egy összejövetelért, de ha nem tetszik nekik valamiért az adott civilek fizimiskája, hát akkora összeget kérnek a terület használatáért, hogy attól kódulnak, s elkerülik még a környéket is. Nos,  ha valaki illetékes lett volna a magyarázkodásra Németh Szilárdon kívül – mégis csak a fejétől bűzlik a hal – az kizárólag a nagy ötlet kidolgozója vagyis maga Borbély Lénárd. Ábel Attila azonban még este interjút kért önmagától, és ezt meg is adta önmagának azt hazudva, hogy a Rákóczi téri probléma megoldását az MSZP nem támogatta. Az igazság ennek pontosan az ellenkezője. A szocialisták és más ellenzéki képviselők is a civilek érdekeit képviselték. Ez az apróság Ábel Attila nyilatkozót nem zavarta, szavait pedig szolgai módon leírta és közölte Ábel Attila az Ábel Attila által felügyelt csepel.hu – ban. A kiszolgáltatott, munkanélkülivé tett csepeli közalkalmazottakra ügyet sem vet Ábel Attila. Róluk nincs mondani valója?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr424618405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása