CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Csepeli Munkásotthon köszönete

2012. augusztus 23. 00:01 - csú

Munkásotthon-0ug 20-2012-2.JPGTisztelt Szerkesztőség! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mind azoknak, akik megjelenésükkel megtisztelték művelődési házunk ünnepi műsorát.

A Munkásotthon augusztus 20-i programját előzenekarként a Csepel Kapuja szociális célú városrehabilitációs program (KMOP-5.1.1/C-09-2f-2011-0003) keretén belül létrejött zenekar nyitotta meg. A főműsort Menyhárt Marika, Zámbó Imre és Nánássy Lajos magyar nóta énekesek kezdték. Őket a Kis-Csepel és a Csepp-Csepel Néptáncegyüttes blokkja követte. Az est kimagaslóan magas színvonalú műsorát a Grúziából érkezett Batumi-Shota Rustavelli State Universiti Tbeti Dance Group szolgáltatta (mellékelt fotón). Az ünnepi programot az kenyérszelés zárta, amit a látogatók sokasága nagy örömmel fogyasztott el.

Üdvözlettel :Bodó József

Közművelődési csoportvezető


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr994727316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása