CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Schmitt Pál megint lebukott

2012. szeptember 21. 00:03 - csú

SCHMITT-1.pngA magyar nyelv védelmezőjének nevezte  magát 2010-es hivatalba lépésekor az idén tavasszal szakdolgozati plágium-botrány (szellemi termék lopása) miatt lemondásra kényszerült Schmitt Pál, korábbi köztársasági elnök. Az egyik magyar közmondásról azonban újra és újra megfeledkezik: " A hazug embert gyorsabban utolérik mint a sánta kutyát."

Reggel még olyan szép tündérmese volt az egész. Schmitt Pál a hot! című magazinnak adott interjúban elmondta: korábbi vállalásának megfelelően doktori dolgozat írásába kezd, miután tavasszal megfosztották húsz évvel ezelőtt szerzett kisdoktori címétől. Elkezdte az iskolát, publikálnia kell szakfolyóiratokban, és most ezeket a cikkeket állítja össze.

Estére azonban lebukott a lemondott elnök. A Semmelweis Egyetem a magazin cikkére  reagálva írta a Magyar Távirati Irodának: "Schmitt Pál nyilvántartásunk szerint nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, nem jelentkezett a doktori iskola PhD-képzésére, sem képzés nélküli fokozatszerzésre".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr594791543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása