CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A magyar foci rajongói figyelmébe: már működik az MLSZ TV

2012. november 22. 13:19 - csú

MLSZ TV.PNGBudapest, 2012. november 22., csütörtök (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség partneri megállapodást kötött a YouTube videomegosztó oldallal, melyen csütörtökön elindította televízióját, az MLSZ TV-t.

A csatorna beindításáról tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a szurkolók ezentúl a youtube.com/mlsztv oldalon tekinthetik majd meg a szövetség által feltöltött videókat.
A MLSZ TV-re az OTP Bank Liga, illetve a Ligakupa mérkőzéseinek góljai, valamint összefoglalói fél órán belül felkerülnek majd, ezek mellett exkluzív videókat is készít majd a stáb, többek között interjúkat és különböző anyagokat a válogatott edzéseiről. A meccsek összefoglalói hétfőnként angol kommentárral is láthatók majd.
Vági István, az MLSZ főtitkára hangsúlyozta, 2012-ben alapvető feladata a szövetségnek, hogy a futball híveit kiszolgálja, ezért indították be a világ legnagyobb videomegosztó oldalán az MLSZ TV-t, így az is kiderül majd, hogy valójában mekkora az érdeklődés a magyar labdarúgás iránt.
Heal Edina, a videomegosztót birtokló Google magyarországi vezetője a YouTube népszerűségének érzékeltetésére elárulta, hogy az oldalra egy óra alatt fél évnyi hosszúságú videomennyiséget töltenek fel, s egy nap alatt négymilliárd videonézést regisztrálnak. A magyar felhasználók egyötöde kifejezetten sportot néz az oldalon, ezért fontosnak tartja az MLSZ TV megjelenését, mely szerinte nem csupán az érdeklődőknek, hanem a szövetségnek is komoly hasznot jelenthet azáltal, hogy rajta keresztül kommunikálni tud a szurkolókkal.
Az eseményen elhangzott, hogy a szövetség tervei szerint tavasszal már élőben is lehet majd olyan meccseket nézni az MLSZ TV-n, melyet más tévécsatorna nem közvetít, például korosztályos találkozókat.

scp \ sma \ pdm

MTI 2012. november 22., csütörtök 13:06

Szólj hozzá!
Címkék: internet foci MLSZ

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr914919872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása