CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Adománygyűjtés gyerekenek szombaton este 7-ig a Tescóban

2012. november 24. 03:03 - csú

Gyerekbarátok_1.PNGA Csepeli Tesco áruházban a Csepeli Gyermekbarátok Mozgalmának önkéntesei és a kerületi CIB Bank munkatársai működnek közre az országos karácsonyi tartós élelmiszer-adomány gyűjtési akcióban. 

Szombaton 8-tól 19 óráig várják az adományozókat. 

Csatlakozási szándék jelzése és további információ: a 06 20 500-7958-as mobiltelefonon kérhető.

Fontos, hogy Karácsony közeledtével azokra a családokra is gondoljunk, akik egyre nehezebb körülmények között élnek és számuk is évről-évre emelkedik. Az ünnepek közeledtével egyre több segítségkérés érkezik hozzánk is. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület ezért is bővíti további 50 helyszínnel szokásos karácsonyi adománygyűjtő akcióját, melyben fő támogatónk a CIB Bank Zrt., és amelyhez az AUCHAN, a METRO, a PENNY MARKET és a TESCO áruházlánc is csatlakozott.

Az összegyűjtött adományokat az Élelmiszerbank karitatív szervezetek közreműködésével juttatja el a gyűjtések helyének közelében élő 15 000 rászoruló családnak még Karácsony előtt. (Csepeli Gyermekbarátok Mozgalma)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr614919035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása