CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszesek, akik nem a saját meggyőződésük miatt voltak távol a meghíúsított SZTK-s döntéstől

2013. február 06. 03:33 - csú

Szenteczky János.PNGRés a pajzson – esély egy későbbi egyensúlynak, esély Csepelnek címmel Szenteczky János, az MSZP csepeli elnöke, önkormányzati frakciójának vezetője saját internetes honlapjára figyelemre méltó cikket írt. A szerző ebben a fideszes képviswelők tüntető távolléte miatt fiaskóval végződött rendkívüli képviselő-testületi ülést követő fejleményekkel foglalkozik:

Kissé éles kirohanásra ragadtattam hétfő délután magam a honlapomon, miután a csepeli Fidesz-KDNP frakció tagjai bojkottálták az általunk kezdeményezett rendkívüli ülést a Csepeli Szakorvosi Rendelőintézet államosítása ellen! Az este folyamán két kormánypárti képviselőtársam keresett meg, vagy „üzent", miszerint nem a saját döntésük, illetve meggyőződésük miatt voltak távol. Főleg Nekik szól ez az írás!

Természetesen van úgy, hogy egy képviselőnek, aki egy párt képviselőcsoportjának a tagja, olyan döntést is támogatnia kell, amellyel személy szerint nem ért egyet. Az ilyen esetek legszélsőségesebb formája, amikor egy frakcióban „kötelező szavazást" írnak elő. Mindkettőre volt példa Csepelen 2010 előtt, most sem elképzelhetetlen, és előfordulhat, hogy az új politikai hatalomgyakorlók is élni fognak vele...

De cirkuszt rendezni a polgármesteri hivatalban, szinte egy egész képviselő-csoportot talán a hazugság árnyékának is kitenni eddig nem volt gyakorlat Csepelen. Ezért is értem meg az említett két képviselőt és egyúttal jelen levemmel megkövetem Őket.

Teszem ezt nem kis megnyugvással, hiszen a történtek számomra azt bizonyítják: nem csak én gondolkodom hosszútávon és látok túl nem csak a személyes politikai ambícióimon, hanem a jelenlegi városvezetés ámokfutásán is. Csepelért, a csepeliekért!

Forrás: Szenteczky János weblapja

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr275064757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása