CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hazugság és rágalmazás miatt kell felelnie a csepeli fideszes szócsőnek?

2013. február 19. 06:59 - csú

Stop221_4.jpgSzűkszavú, de sokat mondó, bizonyítékkal alátámasztott hír jelent meg a csepeli szocialisták internetes weblapján.

A figyelemre méltó közlemény, amit most kommentár nélkül közlünk,  a következőket tartalmazza:

Rágalmazás miatt tett feljelentést Takács Krisztián

Takács Krisztián, a XXI. kerületi önkormányzat szocialista képviselője rágalmazás miatt tett feljelentést a csepeli bíróságon ismeretlen tettes ellen.

Csepel-hu.PNGA feljelentés okát az önkormányzat internetes hírportálja, a csepel.hu szolgáltatta február 12-i Elfogató parancsot adhatnak ki Takács Krisztián ellen című közlésével. Ebben a képviselőről azt állították, hogy egy büntető ügyben nem vette át a számára postázott bírósági iratokat. Ez az állítás hazugság, rágalom! Ráadásul azt sugallja, hogy Takács Krisztián hátráltatja az igazságszolgáltatás munkáját. Dokumentumokkal, mindenek előtt a bírósági küldemény átvételét igazoló szelvénnyel bizonyítható, hogy Takács Krisztián átvette a bíróságról számára küldött iratokat. A küldemény 2012. augusztus 8-i átvételét igazoló szelvényről a bíróság 2013. február 16-án másolatot adott ki.

A hazugságot, a rágalmakat a fideszes vezetésű XXI. kerületi önkormányzat Csepeli Városkép Kft-jének kiadásában megjelenő internetes hírportál, a csepel.hu nagy nyilvánosság előtt terjesztette és terjeszti most is. Takács Krisztián ezért tett feljelentést az egyelőre ismeretlen rágalmazó(k) ellen.

Forrás a bizonyítékkal: csepelimszp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr705087879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása