CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"A Fidesz másfél milliós fizetést zsebre vágó elitkatonája"

2013. február 21. 05:59 - csú

004-Nsz-Kommandós-255.pngA HVG.HU-ban olvashatjuk: "Németh Szilárdnak, a Fidesz másfél milliós fizetést zsebre vágó elitkatonájának az egykulcsos adóval az elmúlt három évben több mint 300 ezer forinttal nőtt a havi nettó fizetése. Neki tehát éppen semmi szüksége nincs a kormány 10 százalékos rezsicsökkentésére. De azért zsebre vágja. Az a rászoruló kisfogyasztó viszont, akinek nincs szinte semmije, és ezért körülbelül annyit is fogyaszt, a Fidesz szerint ugyanannyi rezsicsökkentést is érdemel" Íme a teljes cikk:

A HVG.HU írja: Az MSZP szerint a nagyarányú adókedvezmény és a rezsicsökkentés is a gazdagoknak kedvez, a többieknek pedig folyamatos megszorítások és nyugdíjmegvonás a részük.

Németh Szilárd „történelmi” rezsicsökkentésről beszél. Igaza is van, csak azt felejti el hozzátenni, hogy a kormány intézkedését a példátlan igazságtalanság és fenntarthatatlanság teszi történelmivé – írta szerdán közleményben Török Zsolt, az MSZP szóvivője.

Németh Szilárdnak, a Fidesz másfél milliós fizetést zsebre vágó elitkatonájának az egykulcsos adóval az elmúlt három évben több mint 300 ezer forinttal nőtt a havi nettó fizetése. Neki tehát éppen semmi szüksége nincs a kormány 10 százalékos rezsicsökkentésére. De azért zsebre vágja. Az a rászoruló kisfogyasztó viszont, akinek nincs szinte semmije, és ezért körülbelül annyit is fogyaszt, a Fidesz szerint ugyanannyi rezsicsökkentést is érdemel – írta.

Fidesz-Magyarország ma: nagyarányú adókedvezmény és rezsicsökkentés a gazdagoknak, a többieknek pedig folyamatos megszorítások, nyugdíjmegvonás, munkahelyek helyett meg csak közmunkahelyek 37 ezer forintos éhbérért – olvasható Török közleményében.

Az MSZP felszólítja a Fidesz energia- és adókedvezmény vámpírjait, köztük Németh Szilárd csepeli, fővárosi és országgyűlési álláshalmozót, hogy számoljon el vele, havonta mennyit vág zsebre a kormány „történelmi” rezsicsökkentésével, miközben csak Csepelen több mint ezer család nem tudja fizetni a közüzemi számlákat! Itt az idő, hogy Németh Szilárd is belenézzen a választói szemébe, vagy legalább a jó meleg otthona tükrébe – írta az MSZP szóvivője.

Forrás: HVG.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr515094516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása