CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hét hónapig mit csinált a feljelentő fideszes városvezetés?

2013. május 02. 11:26 - csú

Kérdőjeles-2_5.jpgAz index.hu számolt be arról, hogy a csepeli önkormányzatot érintő hűtlen kezeléssel kapcsolatos feljelentés után indított eljárást, illetve javasolt vádemelést a rendőrség Sz. J. ellen – írja a police.hu. A gyaynú alapján egy csepeli sportegyesület évekig használhatta a csepeli önkormányzat egyik ingatlanát fizetés nélkül, és ezzel a rendőrség szerint 1,2 millió forintos vagyoni hátrányt lehetett megállapítani. Mint írják, a sportegyesület 1991. decemberétől bérelte Csepel önkormányzatától a XXI. kerületi ingatlant, melyben a klub működött. 2006. decemberétől a csepeli önkormányzat képviselő testülete az ingatlant forgalomképes vagyoni körbe helyezte, a vagyonkezelői jogot pedig átadta annak a Zrt-nek, melynek az ügyvezetője akkor SZ.J. volt. A sportegyesület képviselője a bérleti szerződés lejárta - 2007. május 31. - előtt megkereste a Zrt-t az ingatlanbérlet meghosszabbítása miatt.

A szerződést viszont annak ellenére nem írták alá, hogy a vagyonkezelő elkészítette a feljegyzést az egyesület szerződéskötési szándékáról, valamint elkészült a szerződés tervezete is. Az elkészült iratokat Sz. J. ügyvezetőhöz eljuttatták, azonban ő azokat nem írta alá, de - a rendőrség szerint - arról sem intézkedett, hogy a sportegyesület elhagyja az épületet, amit az eddigi vizsgálat szerint azt 2007. május 31-től 2011. május hónapig használtak bérleti díj fizetése nélkül. 

A Csepel újság megjegyzése: a vezetőváltás 2010. október első napjaiban történt a csepeli önkormányzatnál és annak vagyonkezelő cégénél. Arról nem szól a tudósítás, hogy mi történt 2010. októbere és 2011. májusa között? A hírben arról sem olvashatunk, hogy SZ.J. milyen tényeket, érveket közölt a vizsgálókkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr625261095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása