CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli rendőrök fogták el a körözött bűnözőt, Beát, a brutális banditát

2013. május 21. 11:53 - csú

Rendőrség-123.pngA  XXI. kerületi Rendőrkapitányság rablás  megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást  V. Beáta 32 éves budapesti lakos ellen. A  gyanúsított még május 16-án a reggeli órákban a Petz Ferenc utca egyik lakásába becsengett, és azt mondta:   az egyik lakónak üzenetet szeretne hagyni. Miután 82 éves asszony beengedte, az elkövető a lakás ajtaját belülről bezárta, a z asszonyt ütötte,verte, majd értékeket lopott el a lakásból és elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény során az idős asszony 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nő a dulakodás során elhagyta egyik személyes iratát, melyet a helyszíne szemle során a csepeli nyomozók megtaláltak. Ezt követően a rablót XXI. kerületi tartózkodási helyén - két órával a bűncselekményt követően - a rendőrök elfogták és előállították.

V. Beáta gyanúsítottkénti kihallgatása során beismerő vallomást tett, továbbá több korábbi bűncselekményt is elismert.

A 2013. évben például a főváros IV. és a XIII. kerületében is követett el hasonló rablásokat. Az újpesti esetben a 86 éves asszonyt olyan súlyosan bántalmazta, hogy a sértett többszörös arccsonttörést szenvedett a bűncselekmény során. A XIII. kerületben pedig, miután a 71 éves nőt brutálisan bántalmazta, kívülről rázárta az ajtót, majd a kulcsot eldobta.     

Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le. Az ügyben illetékes bíróság a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

Forrás. Budapesti Rendőr-főkapitányság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr275310612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása