CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lezülleszti a Fidesz a csepeli polgármesteri hivatalt?

2013. május 22. 04:44 - csú

POHI-XXI_3.pngGyűlölködő haknira hív a szócső

A címben feltett kérdésre: Lezülleszti a Fidesz a csepeli polgármesteri hivatalt?, maguk a XXI. kerületi fideszes városvezetők adják meg a választ hivatalos szócsövükön, a csepel.hu - n keresztül. A züllesztés újabb fokozataként egy mai gyűlölködő haknira hívják a kerületi nagyérdeműt.

A Szent Imre téri épület korábbi gazdái a rendszerváltás óta – világnézeti meggyőződéstől, párthovatartozástól függetlenül – kínosan ügyeltek arra, hogy a polgármesteri hivatalban a nevének megfelelően a csepeliek hivatalos ügyeit intézzék és ne politikai zsúrokat rendezzenek. Csaknem három éve, 2010. októbere óta ebben is új világ kezdődött. Egymást érik a közpénzen megtartott Fidesz-bulik, és ezeknek csak egy részéről értesülnek a csepeliek.

A mai hakni meghívott fellépője Néző László, a Hír TV felelős szerkesztője lesz az általa jegyzett Bűnszövetség, elszámoltatás című művével. Április első napjaiban már hirdette portékáját a Hír TV-ben, a Magyar Nemzetben, a "királyi tv-ben". A széria kimerülni látszott, de jött Németh Szilárd a rezsikommandós parancsnok, átbucskázott a fején, polgármesteri formát öltött, és most ő hívta meg a nagy leleplezőt, aki a Magyar Nemzetben következmények nélkül rugdoshatott bele a jelenlegi rendőrségbe, ügyészségbe, bíróságba, az egész igazságszolgáltatási apparátusba csak azért, mert nem mindig az ő és elvbarátai szájíze szerint ítélkeznek a több száz feljelentett „ügy”, a meghurcolt emberek esetében. Már félnek a feljelentők. Nagyon félnek. Attól félnek, hogy velük is megteszik majd egyszer ugyanazt, amit ők követtek el másokkal szemben. Bizonyára nehéz lehet ezt a félelmet legyűrni. A Fidesz-hakni, a csepeli polgármesteri hivatal lezüllesztése sem segít rajta. Borzalmas lehet így zülleszteni és így félni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr685311800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása