CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Olyan országot akarnak, ahol nem a sógorság és a komaság dönt

2013. június 15. 02:34 - csú

Szelényi Zsuzsa Bajnaival.jpgE héten zárul az Együtt 2014 – PM által bő egy hónapja indított országjáró kampány. A program utolsó elemeként  Budapestet járták be a szövetség politikusai és aktivistái. Az ellenzéki erő Csepel iránt tanúsított fokozott figyelméről tanúskodik, hogy a Csepelen tartott sajtótájékoztatóval indult a program, melyen Szelényi Zsuzsa, Bajnai Gordon és Jávor Benedek vett részt. A nagy számban megjelent televíziós stábok és újságírók előtt tartott tájékoztatón a politikusok hitet tettek a korszakváltás szükségessége mellett. Megerősítették, hogy a kormányváltás után nagy figyelmet fordítanak majd a lakótelepi lakások felújításának támogatására.

Szakértők bevonásával olyan konstrukciót dolgoztak ki, mely révén a lakások önerő nélkül is felújíthatók lesznek. A lakások energia-hatékonyságának növelésével mintegy 30%-os rezsicsökkenés érhető el, mely megtakarítás lehetővé teszi az önerő nélküli felújítást. Mindez a Cselen található mintegy 20 ezer, többnyire még korszerűsítés előtt álló lakótelepi lakásban élő polgárok számára óriási lehetőséget biztosít majd a jövőben. Ezen kívül kifejtették, hogy olyan országot kívánnak létrehozni, melyben nem sógorság-komaság dönt az állami pályázatok elbírálásánál, ahol nem haverok és barátok kapják a trafikokat és a földeket, ahol nincs korrupció, ahol hagyják békésen dolgozni és építkezni az állampolgárokat.

A sajtótájékoztatót követően az Együtt 2014 – PM választókerületi vezetőjével, valamint a sajtó munkatársaival felszálltak a Csepeli hévre, és csatlakoztak Kónya Péter és a Szolidaritás kitelepüléséhez a Boráros téren. Ezt követően felkeresték a PM Csarnok téri kitelepülését, szétnéztek a Nagycsarnokban, majd pedig a Városház téren tartott kitelepüléssel és sajtótájékoztatóval zárult a központi program.

Bajnais-csepelen.PNGEzt követően a város számos pontján, így többek között a csepeli Karácsony Sándor utcában tartott kitelepülésen találkozhattak aktivistáinkkal a választópolgárok. A nap folyamán nagyon sok emberrel tudtak beszélni az Együtt 2014 – PM politikusai és az aktivistái, mely révén megerősödött elkötelezettségünk az Orbán-Simicska rezsim leváltására.

dr. Szabó Szabolcs
Az Együtt 2014 csepeli vezetője

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr615361359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása