CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

T R A F I K V A D Á S Z

2013. július 02. 03:33 - csú

Trafikok Csepelen.PNGCsepeli NEMZETI dohányboltok a térképen

A hivatalos térképnél sokkal nagyobb segítség hétfő óta a dohányosoknak a Trafikvadász névre hallgató szolgáltatás, amely hatékonyabban segít megtalálni a trafikokat. Böngészőben is rákereshetünk a dohányboltokra, de van mobilos alkalmazás is, ami el is navigál a cigarettáig.

Általános, név alapján dolgozó trafikkeresőt, a boltokhoz vezető térképes navigációt, a dohányüzletek részletes adatlapját, fényképes bemutatását, nyitvatartási idejét és a boltban forgalmazott termékek listáját is mutatja a Trafikvadász. Az üzemeltetők szerint adatbázisukban az összes magyarországi nemzeti dohánybolt megtalálható. 

Az androidos mobilokra és iPhone-okra egyaránt ingyenesen elérhető alkalmazás mellett a szolgáltatás weboldala is hasonló lehetőségeket kínál. Ez utóbbi annyival jobb a hivatalos térképnél, hogy a Trafikvadászon egyszerűbben kereshetünk az adatbázisban, valamint útvonaltervet is kérhetünk a kiszemelt trafikhoz. (hvg.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr995387018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása