CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borúra derű: akasztói tapasztalatokat fogattak el Felcsúton

2013. augusztus 11. 05:55 - csú

Mosolygós-2_1.jpgA nemzetközi kupák selejtezőinek első körében kiesett magyar csapatok kudarcát Orbán Viktor újabb stadionok állami pénzből való építésével kívánja megbosszulni.

A választási törvény kizárja az olyan választási csalásokat, amelyek érdemben befolyásolnák a szavazás eredményét. (Gulyás Gergely, Fidesz)
A választási csalástól nem kell félnetek, jó lesz!

A Sólyom légitársaság várható sikerén felbuzdulva ismeretlen hátterű üzleti körök megkezdték a Schmitt társaság szervezését, amely reményeik szerint a leszálló ágban lesz verhetetlen. Áder névvel egyelőre senki sem repül.

Stadler József, az akasztói stadion tulajdonosa felajánlotta tapasztalatait Mészáros Lőrinc felcsúti építkezéséhez, aki a tanácsadót azonnal elfogatta.

Nagy Gyula

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr755454706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása