CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: A csepeli perpetuum mobile, avagy már megint költözik az okmányiroda

2013. augusztus 21. 05:59 - csú

Szabó Szabolcs_1.jpgNem is oly rég volt még, amikor 2012 őszén a csepeli önkormányzat szerződést kötött a Főváros Kormányhivatalával a helyi járási hivatal befogadásáról, melynek következtében az addig kulturált körülmények között működő kerületi okmányirodának költöznie kellett. Előre látható volt, hogy a Szent Imre tér 3. alkalmatlan erre a feladatra, de hát a szükség (és persze az átgondolatlanság) nagy úr, így az okmányokat beszerezni vagy megújítani igyekvő polgárok igen kellemetlen körülmények között intézhették csak ügyeiket. A félreértések elkerülése végett: a 2013. augusztus 15-én megjelent Csepeli Hírmondó is leírja, hogy tarthatatlan a helyzet a Szent Imre téren! Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy főváros szerte akadozik az okmányirodák működése az utóbbi időszakban, így mostanában teljesen normálisnak számít a néhány órás sorban állás. Ilyen a 21. századi modern ügyintézés?!

Mindezek után bölcs vezetőink belátták, hogy sajnos új helyre kell költöztetni az okmányirodát. Ennek apropóján 2013. július 18-án meg is szavaztak 10 millió forint támogatást arra a célra, hogy a helyi okmányiroda a Csepel Pláza első emeletére költözzön. Az még hagyján, hogy a kétszeri költözés plusz költségeiért persze senki nem fogja vállalni a felelősséget, de mindezt még úgy is tálalják a Csepeli Hírmondóban, mintha csak a véletlenek valamiféle fura összjátéka, na meg persze a kommunisták ármánykodása tehetne a dologról. Nem is értem, hogy miként maradhatott ki Bajnai és a libázás a szövegből.

Annyi konklúziót azért levonhatunk, hogy a mostani városvezetés megint bizonyította alkalmatlanságát. Gratulálunk hozzá!

Szabó Szabolcs
vk. vezető, Együtt 2014

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr545464647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása