CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila csepeli alpolgármester esete Liptai Claudia új szerelmével, a hűtőmágnessel és a Vörös Csepellel

2013. szeptember 10. 05:55 - csú

Ábel a szájtáti-156.png"Benjámin csak ritkán látott személy az épületben, tényleg csak asszisztál a kerület vezetéseinek dolgaihoz. Az is lehet, hogy a jövőjét tervezi, és fél lábbal már máshol van" - írja a Story magazin legfrissebb számában.

Korai volt a Csepel újság öröme, amikor hírül adta: most végre derűsebb, mondhatnánk emberszabású hírek törik át a fülkeforradalmi erődítmény falait az ott dolgozó köztisztviselők és a csepeliek által terrorházának nevezett Szent Imre téri polgármesteri hivatalból. Ábel Attila alpolgármester – miközben tapintható körülötte a feszültség - különleges ajándékokkal lepi meg a nála érdeklődő újságírót.

Miként a Story online írja, úgy tűnik, Liptai Claudia új párjának munkahelyén, a csepeli polgármesteri hivatalban még nem készültek fel erre a hirtelen jött, szokványosnak nem mondható kapcsolatra.

Liptai Claudia fiatal párja, Szabó Benjámin a csepeli önkormányzat protokollasszisztense. Ábel Attila alpolgármester csak annyit mondott a Story magazinnak, hogy nem foglalkoznak munkatársuk magánéletével. Közben szinte tapintani lehet a feszültséget. A Story munkatársának végül be kellett érnie három Csepelről szóló könyvvel. a Csepel, a honvédelem szigete, a Vörös Csepel, valamint a Pálffy István által jegyzett Csepel - a XXI. kerület című kötetekkel, de ajándékoztak egy hűtőmágnest és egy szilikon karkötőt is, melyen a "Csepel új utakon" jelmondat olvasható.

A legfrissebb hírek szerint egyébként nemcsak Csepel, hanem Benjámin is új utakra lép. Egy neve elhallgatását kérő helyi politikus szerint Benjámin tudatosan épít egy másik jövőt.

"Benjámin csak ritkán látott személy az épületben, tényleg csak asszisztál a kerület vezetéseinek dolgaihoz. Az is lehet, hogy a jövőjét tervezi, és fél lábbal már máshol van" - írja a Story magazin legfrissebb számában.

Nos, Liptai Claudia mellett, ahogy barátai fogalmaznak, a "csillogásban" erre valóban jó esélye lehet...

Forrás: storionline.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr925500373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása