CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bírósági ösztökélésre elnézést kellett kérnie a csepeli hivatalos szócsőnek, a csepel.hu - nak

2013. november 17. 05:55 - csú

ÁA-6-Nyerő.PNGSajátságos, aláírás nélküli közlemény jelent meg a fideszes irányítású csepeli önkormányzat Ábel Attila (képünkön) alpolgármester vezette hivatalos szócsövében, a csepel.hu – ban. Idézzük:

„A csepel.info-n megjelenő téves és kellőképpen nem ellenőrzött információ miatt helytelenül jelent meg egy hír Takács Krisztiánnal, az MSZP önkormányzati képviselőjével kapcsolatban a Csepel.hu oldalon február 12-én. Ezért elnézést kérünk."

Ennyi. Ebből aztán ki nem derül, hogy mikor, ki és miért jelentetett meg hazug hírt a fideszes szócsőben. Segítünk felidézni a történteket Takács Krisztián cikkével. Az MSZP önkormányzati képviselője ezt írta:

 

„Akár elfogató parancsot adhatnak ki Takács Krisztián ellen!” címmel 2013. február 12-én cikk jelent meg a csepeli önkormányzat közpénzből üzemeltetett hivatalos honlapján, a csepel.hu-n. A valótlan és becsületsértő állításokat tartalmazó írással kapcsolatban feljelentést tettem a kerületi bíróságon. A bíróság becsületsértés vétsége miatt büntető eljárást indított, ahol a 2013. október 29-én megtartott tárgyaláson a cikket szerző Csarnai Attila és jogi képviselője, dr. Kléber István már a tárgyaláson bocsánatot kért és a bíró előtt tett megállapodás értelmében ezt nyilvánosságra is kell hozniuk.

A felháborító esettel kapcsolatos véleményemet a már hivatkozott feljelentésemben kifejtettem – azokat itt nem kívánom megismételni. De azt nem állhatom meg szó nélkül, hogy az az ember, aki a csepeli Fidesz bértollnokaként egyszer már bukott perbe vitte az önkormányzat hivatalos lapját is, még a saját kárából sem tanul.

 

Csarnai Attila –talán magánszorgalomból, talán Fideszes pártutasításra– immár másodszor ragadtatta magát becsületsértő, illetve MSZP-s politikusok lejáratását célzó kijelentésre. Ő az az „újságíró”, aki egy, a frakciónk által készített írást előbb küldött meg a kommunikációt felügyelő agitprop titkárnak, Ábel Attila alpolgármesternek véleményezésre, mint a saját főszerkesztőjének.

 

Az, hogy mint hiteles hírforrást biztosító szakember, Csarnai megbukott és leszerepelt, minden józan ítélőképességű hírolvasó előtt nem kérdés. A kérdés már csak az, hogy az a főszerkesztő, az az ügyvezető igazgató, illetve az a politikai rendszer, aki az ilyen emberek munkáját megtűri, sőt használja azt, mikor fog megbukni?! Szerintem hamarosan!”

 

Forrás: csepel.hu és csepelimszp.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr945622718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXLGÉZA 2013.11.18. 16:07:19

Az értelmes ember a saját hibáját is képes kijavítania a bunkó ere képtelen !
süti beállítások módosítása