CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli kormányváltó baloldali ellenzék március 15-i megemlékezése

2014. március 15. 13:12 - csú

Misi nélküli.PNGRendhagyó március 15-i  ünnepséget tartott ma délelőtt a csepeli kormányváltó baloldali ellenzék. Nem voltak díszhuszárok, drapériák, kincstári lobogók, kivezényelt diákok, de voltak csepeli polgárok, fiatalok, idősebbek, akik az ellenzék hívására  jöttek a  térre. A megemlékezés az Olvasó munkás szobránál kezdődött. A kislány szavalatát és a műsorvezető gitáros énekét követően dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár kormányváltó ellenzékének országgyűlési képviselő-jelöltje mondott beszédet.

Együtt Petőfi előtt.PNGAz ünneplők ez után átsétáltak a Görgey, a volt Áruház térre, ahol - Szenteczky János (MSZP), Szabó Szabolcs (Együtt),  Hudák János (PM ) és Horváth Gyula (DK) - a csepeli kormányváltó pártok vezetői együtt koszorúzták meg Petőfi Sándor szobrát. 

Ünneplők.PNGA szobornál az ellenzéki megemlékezők sokasága helyezett el virágot.

Tenager szavaló.PNGSzeretettel adta, szeretettel fogadták a verset

 Készül a tudósítás.PNGKészül a tudósatás

Megemlékező.PNGMegemlékező

Forrás: Facebook-oldalak 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr945861500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása