CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Arcok, képek két csepeli majálisról

2014. május 05. 02:34 - csú

Majális-szabadkikötő-2014.PNGA 21. kerületi Hírhatár Online képriportban számolt be arról, hogy  hagyományosan, sportrendezvénnyel ünnepelte  május elsejét a Szabadkikötő Sportegyesület.

Kenyeres Vince, a sportegyesület elnöke ezúttal is gondoskodott mindenről: voltak szuper díjak, voltak tombolanyeremények, működött a büfé, beindult a lacikonyha, 23  labdarúgócsapat nevezett a versenyre.  Játékosnak, szurkolónak egyaránt élmény volt a sportmajális. A 21. kerületi Hírhatár Galériánjában rengeteg képet láthatnak az érdeklődők.

 Az önkormányzat retro majálist rendezett Csillagtelepen, a Radnóti Miklós Művelődési Háznál és annak környékén. A csepel.hu fotóriportot készített a fél tízkor kezdődött és este tízig tartó programról.

A csillagtelepi felvételek itt láthatók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr76115142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása